BRASS BROTHERS СО НИВНАТА НОВА COVER ВЕРЗИЈА НА WAITING ALL NIGHT – RUDIMENTAL

Македонската музичка атракција Brass Brothers, повторно изненадува со нов cover, но овој пат имаат и вокална поддршка од нивната сограѓанка Елена Тодосиоска. Ако сакате вистинска забава која нема да ве остави рамнодушни, топло ви ги препорачуваме забавите на коишто настапуваат овие момци. Во прилог ви ја претставуваме нивната нова cover верзија на Waiting All Night – Rudimental. Уживајте!