МАКЕДОНСКИ ПЕЧАЛБАР ДО СДСМ И ВМРО ДПМНЕ: СРАМ ДА ВИ Е ГАДОВИ ЕДНИ

Порака на печалбарот Стојан Терзиев до СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ: