ЛАЈМ ЌЕ ИЗВАДИ ФОТОГРАФИЈА КОЈА НЕМА ДА МУ СЕ ДОПАДНЕ НА АЛИ АХМЕТИ

//

Денес во 13 часот и 30 минути, Весникот Лајм ќе објави фотографија која нема целост се коси со последната изјава на Али Ахмети во која рече: “нашите корени се од УЧК и нашите заеднички достигнувања во овие 17 години не можат да бидат избришани од денешните следбеници на ОЗНА и УДБА “.

Сликата што ќе ја објавиме во 13 часот покренува сомневања дека делата на ДУИ се во целосна спротивност на она што го зборува претседателот на оваа партија, или како што вели народот: “Од кажување до правење има цела планина “, пишува Лајм.

Претходна статија

VOLVO ПОВЛЕКУВА ПОВЕЌЕ ОД МИЛИОН ВОЗИЛА ШИРУМ СВЕТОТ

Следна статија

САКАТЕ ЛИ ДА СИ КУПИТЕ КУЌА ВО ШВАЈЦАРИЈА ЗА САМО 55 ДЕНАРИ?

Најново од Вести