|

САКАТЕ ЛИ ДА СИ КУПИТЕ КУЌА ВО ШВАЈЦАРИЈА ЗА САМО 55 ДЕНАРИ?

Во селцето Монти ди Сциага во близина на италијанската граница, локалните власти кантонот Тицино во Швајцарија продаваат куќи за само еден швајцарски франк.

На располагање се девет куќи од камен. Купувачите по заклучување на договорот се должни да го реновираат објектот по тамошните прописи.

Слични Објави