|

Лидерската средба в понеделник во 12 часот, потврди СДСМ

Жалиме за агендата на Мицкоски, кој работи само 2 часа дневно, лидерската ќе биде во 12 часот, велат од СДСМ.

„Жалиме што ќе мора да му ја нарушиме агендата на Христијан Мицкоски, кој очигледно, како што потврдува неговата ДПМНЕ, работи само два часа во текот на денот, од 9 до 11 часот.

Средбата, в понедленик, 4 декември 2023 година, ќе биде во 12 часот“, соопшти СДСМ.Слични Објави