МАЈКАТА НА ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ПОЗИТИВНА НА КОВИД-19

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, потврди дека неговата мајка е позитивна на коронавирусот.
Мицкоски додаде и дека тој немал контакт со неа и таа е изолирана во нејзиниот дом.
Првиот човек на ВМРО-ДПМНЕ подвлече дека нема да ги паузира своите активности, оценувајќи дека нема опасност тој да е заразен со коронавирусот.

loading...loading...