| |

„МАКЕДОНИЈА Е ГРЧКА, ТОА Е НЕШТО ШТО СЕКОЈ ШТО Е ВО 5 ОДДЕЛЕНИЕ ТРЕБА ДА ГО ЗНАЕ“-КОМЕНТАРИ ПОД СТАТУС НА БОРИС МАЛАГУРСКИ, ВО КОЈ ПОЗНАТИОТ СРПСКИ РЕЖИСЕР И НОВИНАР ГИ ПОВИКУВА МАКЕДОНЦИТЕ ДА БОЈКОТИРААТ

Слични Објави