МАКЕДОНСКИ ФОТОГРАФ ГИ ПОЛНИ ЕВРОПСКИТЕ МЕДИУМИ

//

Златко Панзов се занимава со фотографија повеќе од 20 години, а неговата последна изложба е организирана во вид на онлајн изложба пренесена на неколку европски медиуми.

Порталот astronaut.ba во знак на поттикнување на творештвото во новосоздадените услови за живот предизвикани од мерките за борба против КОВИД19 епидемијата, организираше неколку онлајн изложби, поетски читања и промоции на книги. (целиот текст прочитајте го на www.veritas.mk)Претходна статија

ПРОДОЛЖУВААТ НАПАДИТЕ ВРЗ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КУМАНОВО: ПРЕСОТ НА ДИМИТРИЕВСКИ БИЛ СО НИЗА ПРОПУСТИ

Следна статија

ВЛАДАТА ОБЕЗБЕДИ 100.000 ЗАШТИТНИ МАСКИ ЗА ГРАЃАНИТЕ НА КУМАНОВО, ПРИЛЕП И ТЕТОВО

Најново од Вести