ВЛАДАТА ОБЕЗБЕДИ 100.000 ЗАШТИТНИ МАСКИ ЗА ГРАЃАНИТЕ НА КУМАНОВО, ПРИЛЕП И ТЕТОВО

/

Дирекцијата во текот на вчерашниот ден ги дистрибуираше маските кои ќе им бидат поделени на граѓаните, пренесува Канал 5.

-Граѓаните да ги почитуваат мерките за носење заштитни маски, да се почитува физичката дистанца и да се оддржува лична хигиена, апелира Дирекцијата за заштита и спасување.

Претходна статија

МАКЕДОНСКИ ФОТОГРАФ ГИ ПОЛНИ ЕВРОПСКИТЕ МЕДИУМИ

Следна статија

ЕКСПЕРТИТЕ ЗА ШИРЕЊЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ ВО МОРЕ: ВОДАТА Е СИГУРНА НО БЛИСКИТЕ КОНТАКТИ НЕ

Најново од Вести