МАКЕДОНСКИОТ НАРОД СО ОГРОМНА ДОЗА НА ВОЗБУДА ГО ЧЕКА МОМЕНТОТ КОГА НИКОЛА ГРУЕВСКИ ЌЕ СТАНЕ ДОКТОР НА НАУКИ

//

Денеска во 12 часот во Салата за состаноци на Економскиот факултет својата докторска дисертација насловена: „Економските ефекти на различните видови меѓународни текови на капитал со посебен осврт на Република Македонија“, ќе ја брани поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски. Македонскиот народ со огромна возбуда го очекува моментот кога после д-р Латас ќе добие и д-р Груевски.

 

Претходна статија

ФОТО: „ПАРТИЗАНСКА“ И ЃУБРЕТО КАЈ „СИМПО“

Следна статија

ВМРО-ДПМНЕ: ГРАЃАНИТЕ НА СТРУМИЦА ОВАА НЕДЕЛА ЌЕ И КАЖАТ ДОСТА НА ОВАА НЕНАРОДНА ВЛАСТ

Најново од Вести