МАЛА МАЛА МАЛА ГРУПА ПЕДЕРА

Убаво песниче… иако не сум некој фан на српската естрада. Кога ќе се замислам повеќето „хитови“ од север ме тераат да одам со брзи чекори кон најблиското WC.

Откако ДПМНЕ стана пократка за едни „шишки“ (Рангелова ја продаде четата) си замина и генералната секретарка на Унијата на жени на партијата, Лилјана Затуроска. Женскиот дел од ДПМНЕ се проретчи како „зубите на Амди“, но за среќа нема простор за очај кај огнените фанови на партијата, Халкидики крилото не е чепнато. Жешките идеолози на демохристијанството се уште се дел од најбогатата партија во Европа.

PS: Мала мала мала група педера, група нам је мала, али Палата велика…

Автор: Батко Тане