МЕМЕТИ: НИЗ ГОДИНИТЕ ГРАЃАНИТЕ ПОЧНАА ДА СЕ ПЛАШАТ ОД СУДСТВОТО (НЕДЕЛНО ИНТЕРВЈУ НА РАДИО СЛОБОДНА ЕВРОПА)

//

 ИЗВОР: РАДИО СЛОБОДНА ЕВРОПА

Претходна статија

ПЕТАР КОЛЕВ: ИЗНЕНАДЕН СУМ ОД НИСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНОСТ И НЕИНФОРМИРАНОСТ НА ДЕЛ ОД МАКЕДОНСКИТЕ НОВИНАРИ

Следна статија

ОДБЕЛЕЖУВАМЕ 1000 ГОДИНИ ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Најново од Вести