МВР: ЗАКАЖУВАЊЕ НА ТЕРМИН ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ И ПРЕКУ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

//

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека покрај онлајн закажувањето термини за аплицирање за лични документи, преку веб страната на МВР ( termin.mvr.gov.mk ) и телефонското закажување на бројот 0800 192 92, граѓаните ќе може да закажуваат термини и со јавување на мобилниот телефонски број 072 92 92 92.

Министерството за внатрешни работи обезбеди 30 линии (оператори) кои ќе ги опслужуваат граѓаните и ќе им се олесни побрзо да ги извадат своите лични документи.Претходна статија

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, Г. ТАЛАТ ЏАФЕРИ НА ХУМАНИТАРНАТА КАМПАЊА „МАКЕДОНИЈА ТИ СИ СОНЧОГЛЕД“

Следна статија

СДСМ: РАСТОТ НА ИЗВОЗОТ ОД 14.3 ОТСТО ПОТВРДУВА ДЕКА ЕКОНОМИЈАТА СЕ ДВИЖИ ВО ВИСТИНСКИ ПРАВЕЦ

Најново од Вести