| |

„НАПРАВИ ГО СЕГА“ ИНТЕРЕСНА КАМПАЊА ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА НАТАЛИТЕТОТ ВО СОСЕДНА БУГАРИЈА

Автори на идејата се познатите бугарски водители и продуценти Иван Христов и Андреј Арнаудов. Повеќе за оваа интересна и патриотска кампања погледнете во видеото што следи:Слични Објави