НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА: НАЈПРОДАВАН АВТОР ВО МАКЕДОНИЈА НЕ Е ГРУЕВСКИ ТУКУ ГИЈОМ МИСО

Според листата што ја објави сајтот Купикнига поранешниот премиер Никола Груевски не е меѓу најпродаваните автори во нашата земја. Во топ 20 наслови, дури пет му припаѓаат на писателот Гијом Мисо, кој вооедно со тоа го држи и приматот за најпродаван автор во нашата земја.