ВИДЕО: КОГА ЌЕ ЈА „НАЦРТАШ“ ЉУБЕНАТА СО РУБИК КОЦКИ

Николај од Ќустендил ја „нацрта“ својата девојка со рубик коцки. Според него љубовта е како редење на рубик коцка, треба многу трпение за секоја коцка да си дојде на местото…