НИКОЛА ТАСЕВ: БРОЈЧАНИКОТ ДА ГИ БРОИ ВРАБОТУВАЊАТА НА РОДНИНИ ВО ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

Вести Истакнато Македонија

Првиот човек на Тотал ТВ за Македонија, бизнисменот Никола Тасев со интересен предлог за тоа како да биде искористен бројчаникот ветен од Заев за време на предизборната кампања: