| |

ВО ШТИП КАКО ВО ТЕТОВО: НЕ Е ВАЖНО КОЛКУ ПОЕНИ ИМАШ, КОМИСИЈА ОДЛУЧУВА ДАЛИ ЌЕ СЕ ВРАБОТИШ КАКО ЛЕКАР

Од Асоцијацијата на млади лекари и специјализанти бараат итна промена на Законот за здравствена заштита. Од АМЛС алармираат дека и во Штип се случува истото како во Тетово, а имено дискрециона дискриминација на медицинските работници.

Слични Објави