| |

Нова рунда преговори за спорот за името во Њујорк

Утре во Њујорк ќе започне нова рунда преговори за спорот за името помеѓу преговарачите на Македонија и на Грција, Васко Наумовски и Адамантиос Василакис, со посредство на медијаторот на Обединетите нации Метју Нимиц… (Прочитајте го целиот напис овде)

Слични Објави