ОБЈЕКТ ОД 14 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ПОДОБРО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА ПОЛИТИЧКИОТ СИСТЕМ

Првиот вицепремиер и министер за политички систем, Артан Груби изјави денеска дека објектот со вредност од 14 милиони евра ќе биде новиот дом на Министерството за политички систем и додаде дека преку новите простории на министерството се обезбедило и успешно функционирање на политичкиот систем, како и реализација на стратешките приоритети што произлегуваат од Охридскиот Рамковен Договор.

loading...


loading...