| |

ОДЛОЖЕНО СУДСКОТО РОЧИШТЕ ПРОТИВ НЕФИ УСЕИНИ

Судењето против советникот од ДУИ од Охрид, Нефи Усеини се одложи за 26 октомври, јавува Алсат М.

Причина е отсуство на неговиот брат, Ибраим Усеини, кои заедно се товарат за насилство против Спирко Топалоски.

Нападот врз него се случи во август пред охридски хотел, кога Хусеини заедно со брат му и уште две лица го нападнале оштетениот.

Слични Објави