| |

(Видео) Бугарско знаме- битолски патриот 1:0

Млад „битолски“ патриот се обиде неуспешно да го симне бугарското знаме истакнато на седиштето на забранетиот културен центар „Иван Михајлов“ во Битола.
Погледнете како заврши „патриотската мисија“ на анонимусот влезен во патриотски филм.Слични Објави