ОПШТИНА ИЛИНДЕН ГИ ВКЛУЧУВА ГРАЃАНИТЕ ВО ПРОЦЕСОТ НА КРЕИРАЊЕ БУЏЕТ ПО ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТ

/

Општина Илинден ќе ги вклучи жителите на општината во процесот на креирање на буџетот и распределување на средствата за реализација на проекти по електронски пат.

-Општина Илинден ја практикува транспарентноста и граѓанското учество во креирањето на Буџетот, во насока на реализирање на барањата и потребите на граѓаните за овозможување и создавање на квалитетни услови за живеење, информираат од општината.

Прашалникот може да се пополни преку веб страната на Општина Илинден, ilinden.gov.mk и на следниот линк.

Претходна статија

ГЕРМАНСКИ ВИРУСОЛОГ ПРЕДУПРЕДУВА ДЕКА ДОАЃА НОВА ПАНДЕМИЈА

Следна статија

НЕМИЛИ СЦЕНИ ПРЕД КОВЧЕГОТ НА МАРАДОНА: СЕ СТЕПАА ГРАЃАНИТЕ СО ПОЛИЦИЈАТА! (ВИДЕО)

Најново од Вести