| |

ОСМАНИ: ОВА СЕ ПОСЛЕДНИТЕ МЕТРИ НА ЕДЕН ДОЛГОГОДИШЕН СПОР

Сметам дека ова се последните метри на еден 25 годишен маратон. Обично последните метри се најкритични, кои можат да го утврдат исходот во позитивна или негативна насока, изјави вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи за време на денешната прес-конференција на која беше претставен Планот 18 на Владата на Република Македонија. Османи истакна дека сите меѓународни пријатели нѐ охрабруваат, помагаат и се обидуваат да го олеснат спорот. Вицепремиерот повика на внимателност во однос на тоа каков ќе биде исходот од долгогодишниот спор

 Слични Објави