| |

П. КОЛЕВ: ПОЛИТИЧАРИТЕ 27 ГОДИНИ БЕГААТ ОД ЕВРОИНТЕГРАЦИИТЕ И РЕФОРМИТЕ ВО ПРАВОСУДНИОТ СИСТЕМ ПОРАДИ СВОИТЕ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ

Претседателот на партијата Граѓанско демократска унија-ГДУ, Петар Колев во емисијата „Анализи и коментари“ на ТВ Стар од Штип изјави дека македонските политичари веќе 27 години бегаат од процесот на евроинтеграција и реформата на правосудниот систем бидејќи тоа се коси со нивните лични партиски интереси. Според Колев, тие немале никаков проблем со потпишаните договори со Бугарија и Грција, туку се загрижени за својата сопствена благосостојба. Погледнете што изјави уште лидерот на ГДУ во видеото што следи:Слични Објави