| |

П. КОЛЕВ: ПРАТЕНИЦИТЕ НЕ ГИ ШТИТАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ, ТУКУ БИЗНИС ИНТЕРЕСИТЕ НА СВОИТЕ ПАРТИСКИ ЛИДЕРИ

Според Петар Колев лидер на Граѓанско Демократска Унија- ГДУ, пратениците во македонското Собрание не ги слушаат граѓаните, туку ги штитат одредени бизнис интереси и се послушници на своите партиски лидери. Колев повикува на намалување на бројот на пратеници во македонскиот парламент, бидејќи според него повеќето народни избраници спиеле во пратеничките фотелји и само гласале ЗА и ПРОТИВ. Погледнете ја целата изјава на претседателот на ГДУ, Петар Колев.



Слични Објави