ПЕНДАРОВСКИ: ВО РАЗУЗНАВАЊЕТО ИМА ЛУЃЕ КОИ РАБОТАТ ПРОТИВ МАКЕДОНИЈА

//

Македонскиот претседател Стево Пендаровски, изјави дека во безбедносните структури на земјата има оперативци кои работеле против Македонија и нејзината интеграција во НАТО, во интерес на други центри на моќ. Ова тврдење Пендаровски го изнесе во своето неделно интервју за Радио Слободна Европа.

Пендаровски подвлече дека новиот директор на АР, Еролд Муслииу ги уназадил само припадниците на Агенцијата кои работеле против интересите на Македонија.

Претходна статија

DW: УКРАИНА РАСКРСТИ СО СТАРИТЕ ПОЛИТИЧАРИ И ПАРТИИ

Следна статија

ИРАН УАПСИ 17 АГЕНТИ НА ЦИА- ДЕЛ ОД НИВ СЕ ОСУДЕНИ НА СМРТ

Најново од Вести