ПЕТАР КОЛЕВ: 27 ГОДИНИ МАКЕДОНСКИТЕ ВЛАДИ ГО ИГНОРИРААТ ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО

Вести Истакнато Македонија

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија-ГДУ, г. Петар Колев, во емисијата Анализи и коментари во ТВ Стар ги обвини сите досегашни влади за нерешавањето на проблемот со загадувањето. Колев рече дека европските држави го имаат решението на проблемот и ние само треба да ги имплементираме истите мерки.