ПЕТАР КОЛЕВ ВЕЧЕРВА ЈА ОТВОРА НОВАТА СЕЗОНА НА 168 АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ: ГЛАВНИ ТЕМИ СЈО И ТИВКАТА АМНЕСТИЈА НА ПОЛИТИЧКАТА ЕЛИТА

„Вечерва, во 20:20 часот, започнува новата сезона на емисијата „168 Анализи и коментари“ на ТВ Стар во која ќе гостувам. Нека си ја кажеме вистината за актуелните теми како што се судбината на СЈО, тивката амнестија на политичката елита, односите со Бугарија и нашите европски перспективи, како и манипулантските анкети и разочараноста на граѓаните од политичкиот систем.

Следете нѐ ќе биде интересно“- објави на својата официјална facebook страна претседателот на партијата Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев.