|

Почнува судењето за убиството на ракометарот Денис Тот, кој беше претепан пред дискотека во Скопје

Денес почнува судењето за убиството на хрватскиот ракометар, Денис Тот, кој беше претепан до смрт пред дискотека во градскиот парк во Скопје.

Случајот ќе го води судијката Елена Илиевска Јосифовиќ.

Обвинети за убиството се Анџело Ѓоргиевски, Клементина Левковска и Андреј Костовски.Слични Објави