Претходна статија

МАЛА ГРУПА ЖИТЕЛИ НА ТИМЈАНИК ИЗЛЕГОА НА ПРОТЕСТ ОТИ БАРАЛЕ ГРАДИНКА А НЕ ДОМ ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Следна статија

GIF: АЈДЕ НЕКОЈ ФИЗИЧАР ДА НИ ГО ОБЈАСНИ ОВА НА НАС НОРМАЛНИТЕ ШТО РЕДЕВМЕ КЕЦОВИ ПО ФИЗИКА

Најново од Истакнато

Кога идентитетот е бетон

Пишува: Ѓорѓи Трендафилов Вчерашниот фудбалски натпревар меѓу Северна Македонија и Бугарија е одличен настан за крај