ПОЛНИЧКАТА ДЕВОЈКА СИ ВЕТИ ДЕКА ЌЕ БИДЕ НАЈУБАВАТА НЕВЕСТА- ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА СЕГА

/

Секоја девојка сонува да биде најубавата невеста. Кога 26 годишната Софи Матисон се верила, решила дека треба радикално да го промени својот физички изглед ако сака да изгледа прекрасно на својата свадба.

Во моментот кога се верила тешела неверојатни 127 килограми. Таа си поставила цел за 4 месеци да ослабее за да може да ја носи венчаницата од нејзините соништа.

За да си го исполни сонот, започнала да тренира со свој личен тренер, кој подготвил специјална програма за тренирање за неа, како и специјална програма за искрана во тие 4 месеци, која главно вклучува многу плодови и зеленчук.

За овие 4 месеци таа била многу посветена на оваа цел, и успеала да ја постигне својата цел. На својата свадба многу од гостите неможеле да си поверуваат на своите очи дека таа е истата Софи од пред 4 месеци.

Изгледала сосема различно, со тело и дух на кој секој може да му завиди. Од тогаш таа решила да се придржува кон здравиот начин на живот.Извор: Делчево денесПретходна статија

КУЧИЊАТА ЗНААТ ПОДОБРО ОД ПОЛИТИЧАРИТЕ КАКО СЕ СТАВА ЗАШТИТНА МАСКА

Следна статија

(ВИДЕО) КАРАНТИН ДЕН- НЕ ЗНАМ КОЈ :)

Најново од Магазин