|

Денеска ќе бидат погребани 10 жртви од двата масакри во Србија

Денеска, на втор ден на жалост за масакрот во основното училиште „Владислав Рибникар“ и по масакрот кај Младеновац, четворица ученици и портирот од училиштето во белградски Врачар, како и петмина млади момчиња кои беа убиени во престрелката во Мало Орашје, ќе биде погребани.

Трошоците за погребот на учениците ќе ги покрие Град Белград.Слични Објави