ПОТВРДЕНО: НОВИНАР ОД 1ТВ ЌЕ ДАДЕ ИСКАЗ ЗА СЛУЧАЈОТ „РЕКЕТ“

//

Потврдена е инфомацијата дека новинар од 1 ТВ се пријавил да даде исказ во Обвинителството во врска со случајот „Рекет“. Колегите од НОВАТВ ја добиле потврдата од Обвинителство за организиран криминал. Од полицијата не соопштуват детали ,  ниту пак се знае за кој кој новинар се работи.Претходна статија

КОШАРКА И ПОКРАЈ СЕ – ПРИКАЗНАТА НА СТОИЛ ОД ПЛОВДИВ

Следна статија

ГДУ ШТИП: ЗА ШТО ЖАЛИ ШТИП, ЗА ДРЖАВНОТО ЗНАМЕ ДА БИДЕ НА ПОЛОВИНА КОПЈЕ?

Најново од Вести