ПОВЕЌЕ ПИЕМЕ И СЕ КОЦКАМЕ ОТКОЛКУ ШТО ЧИТАМЕ КНИГИ

//

Месец и половина откако беа отворени кафеаните, денес се отвораат и библиотеките, кои беа под клуч речиси четири месеци.

Корисниците ќе можат да ги вратат книгите и да позајмат нови. Вратените книги посебно ќе се одвојуваат и во следните 72 часа нема да бидат достапни за позајмување.Во библиотеките задолжително ќе биде носењето лична заштитна опрема на лицето и дезинфекцијата на рацете пред влегување во објектот. Останува да важи и одржувањето социјална дистанца од два метри.

Претходна статија

ДОМОВИНСКИ ПОКРЕТ СО ПОРАКА ДО ХДЗ: НЕМА ДА ИМА ВЛАДА БЕЗ НАС

Следна статија

ГОБ „8 СЕПТЕМВРИ“ ОСТАНА СО САМО 11 АНЕСТЕЗИОЛОЗИ

Најново од Вести