| |

ПОВТОРНО ОДЛОЖЕНО СУДЕЊЕТО ЗА СЛУЧАЈОТ „ТАЛИР“

Стартот на судењето за случајот ,,Талир” кој се однесува на финансирањето на партијата ВМРО-ДПМНЕ денеска повторно по којзнае кој пат по ред се одложи. Овој пат причината е операцијата која ја имал обвинетиот Леко Ристовски поради кој беше одложено и вчерашното рочиште за предметот ,,Титаник”.

Првото рочиште за случајот беше закажано за 18 февруари годинава. Од тогаш стартот е одложуван во повеќе наврати од повеќе причини меѓу кои, болест и службено патување на некој од обвинетите, како и отсуство на адвокати од одбраната (Повеќе)Слични Објави