ПОЖАРНИКАРИ НАШЛЕ ЈАГЛЕНОСАНО ЖЕНСКО ТЕЛО ВО ШУПА

Јагленосано женско тело е пронајдено во шупа по гаснење на пожар во Раљи кај Сопот.

loading...

Куќата била во сопственост на женско лице А.Г. (85)


loading...