ВНУКА НА ТРАМП СЕ ОГРАДИ ОД НЕГО

Мери Трамп во средата била на терапија кога толпата екстремисти, поддржувачи на нејзиниот чичко, упаднаа во зградата на американскиот Конгрес. Набрзо, отуѓената внука на американскиот претседател Доналд Трамп започнала да ги следи хаотичните настани во Вашингтон.

loading...

„Во еден момент, чувството беше како на 11 септември. Ништо од ова не изненадува. Никој не треба да биде изненаден од сето ова. Вклучувајќи го не само недостатокот на одговори, туку и помошта која се нуди за бунтовничката толпа“, изјави Мери за „Бизнис инсајдер“.

Мери е клинички психолог и е отворена критичарка на нејзиниот чичко, која минатата година ја објави книгата „Премногу и никогаш доволно: како моето семејство го создаде најопасниот човек на светот“. Таа вели дека од објавувањето на книгата не е во контакт со никого од семејството Трамп.


loading...

Прочитајте повеќе на Макфакс.