ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИНИСТЕРОТ ПОПОВСКИ: ВЛАДАТА НА МАКЕДОНИЈА НАЈОТВОРЕНА МЕЃУ ВЛАДИТЕ ОД РЕГИОНОТ

//
Претходна статија

77- МА СЕДНИЦА НА ВЛАДАТА НА РМ: ДОНЕСЕНИ ПРЕДЛОГ-ЗАКОНИТЕ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ, НА ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦАТА И НА ЗАКОНОТ ЗА МИНИМАЛНА ПЛАТА

Следна статија

СДСМ: ЕКО АВТОБУСИ ВО СКОПЈЕ, НОВ ЧЕКОР ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОВРЕМЕН ГРАДСКИ ПРЕВОЗ

Најново од Вести