ПРОНАЈДЕНИ ИСЧЕЗНАТИТЕ СЕСТРИ ОД ПРОБИШТИП

Вести Истакнато Македонија

Полицијата ноќеска, во два часот, во центарот на Крушево ги пронајде двете исчезнати лица од Пробиштип, Н.Т.(19) и нејзината 16-годишна сестра.

Како што информира МВР, полициски службеници при проверка на идентитет ги откриле исчезнатите.

Девојчињата на 16 јули беа пријавени за исчезнати од нивиот татко, М.Т.(55) од Пробиштип. Таткото пријавил дека неговите деца на 14 овој месец заминале од домот во непознат правец.