| |

ПУКАЊЕ ПРЕД БОЛНИЦАТА „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

Неколку минути после пладне денеска, се случило пукање пред болницата „Свети Климент Охридски“ во центарот на Скопје, односно поранешната Градска болница, јавува репортерот на ТВ21 од терен.

Неофицијално, имало најмалку едно повредено лице кое веднаш е хоспитализирано.

Наша екипа е на терен, и се очекуваат повеќе информации од МВР околу овој настан.

Забележано е присуство на полицајци пред болницата, кои вршат увид на местото на настанот. Има еден автомобил со скршено задно стакло, а до возилото и пиштол, пренесува ТВ21.Слични Објави