РОК-БАБИЧКИ ОД БУГАРИЈА

Тие се пензионерки и сакаат музика. Но, не пеат народни песни или шлагери, туку рок, метал и поп. Меѓу поомилените групи им се Квин, Металика и АББА. Погледнете го новиот рок-бенд од Казанлак, Бугарија „БабсБГ“:

Извор: DW на македонски