| |

СЕДУММИНА МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ ПРИЗНАА УЧЕСТВО ВО ИСИС

Седумтемина македонски државјани обвинети за учество во странска војска, паравоени или параполициски формации, а едно лице обвинето и за кривично дело Терористичка организација, денеска на главната расправа при произнесување за вина во Основниот суд Скопје 1 Скопје, ги признаа делата што им се ставаат на товар, соопшти Судот. (Повеќе)Слични Објави