СЕИР: МИЦКОСКИ ЛИ НАЈДЕ ДА СЕ ЖАЛИ ЗОШТО МАКЕДОНИЈА НЕМА НИТУ ЕДЕН УНИВЕРЗИТЕТ ВО ШАНГАЈСКАТА ЛИСТА

Вести Истакнато Македонија

Таткото професор си го поставил за асистент синот, а тој се жали зошто Македонија нема Универзитет во првите 1000! А единствените трудови на Мицкоски му се интерни скрипти во електронска верзија во Power Point со ЦД! И после, зошто студентите се иселувале…

Извор: Сеир