СЕКОЈА НЕДЕЛА НА ПЛАДНЕ ПРЕТСТАВИ ЗА ДЕЦА НА МТВ

Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ.

loading...

Претставата „Убавицата и ѕверот“ веќе беше прикажана на 22 март, а ќе се прикажуваат и „Македонска приказна“, „Дванаесетте месеци“, „Алиса во земјата на чудата“, „Девојчето со кибритчиња“, „Зрното грашок и принцезата“, „Цветна улица“, „Снежана и седумте џуџиња“, „Оливер Твист“ и „Волшебната флејта“.


loading...