|

СЕМЕЈСТВО ОД ПРИЛЕП ДОНИРАШЕ 500 ЕВРА НА БОЛНИЦАТА ВО ГРАДОТ

Семејството Керпичоски од Прилеп даде убав пример, донирајќи 500 евра на Општата болница „Борка Талески“ во истиот град.

Во ова време кога нашата болница како приоритет ги стави сите свои ресурси во служба на превенција и лекување на заболените од Ковид -19, несебичен е гестот на дарување! Благодариме на семејството Керпичоски за донацијата од 500 евра на ЈЗУ ОБ “Борка Талески”-Прилеп, напишаа на Фејсбук од болницата.Слични Објави