ШТО ДА ЈАДАТ СТУДЕНТИТЕ ЗА 120 ДЕНАРИ?!

//

Субвенциониран студентски оброк за 120 денари дневно. „Мотивација за студентите да се хранат здраво“. Ги замолуваме СДСМ да ни направат една листа за да знаат студентите кои ЗДРАВИ производи да си ги купат дневно во рамката на 120 денари. Доволно ли е понижувачки или можете и повеќе?

Претходна статија

ГДУ: ФАНТОМСКИТЕ АДМИНИСТРАТИВЦИ СЀ УШТЕ ЗЕМААТ ДРЖАВНА ПЛАТА

Следна статија

БОРИСОВ И’ ПОДАРИЛ НА МЕЛАНИЈА ШАЛ И МАСЛО ОД РОЗА- ТАА ОФИЦИЈАЛНО МУ СЕ ЗАБЛАГОДАРИЛА

Најново од Вести

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи