ШТО ЗАШТИТИ МАКЕДОНСКАТА ВЛАДА ?

//

Читајќи ги придобивките на договорот од Преспа , многу лесно во очи влегува и е воочлива  грешката во точка 2, каде што наместо идентитет , пишува идентит. Логично се поставуваат две  прашања, дали Владата знае што заштитила и дали има лектор кој внимава на правописни грешки во Владата на Република Македонија.Претходна статија

СВЕТСКИОТ РЕКОРДЕР ВО ТРЧАЊЕ УСАИН БОЛТ СТАНУВА ФУДБАЛЕР

Следна статија

ГДУ : КАКВА ИГРА ИГРА ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ?

Најново од Вести