ЗОРАН ЗАЕВ : НЕМА ПОВЕЌЕ ФИРОМ

//

Со исполнувањето на македонско-грчкиот договор ќе престане да важи референцата ФИРОМ (ПЈРМ) и нашата земја ќе биде заведена во Обединатите Нации под името Република Северна Македонија, преведено на сите јазици.Претходна статија

ВМРО ДПМНЕ : ЗАЕВ ЗАЛУДНО СЕ ОБИДУВА ДА ГО ПРОДАДЕ ИМЕТО, ИСТОРИЈАТА И ИДЕНТИТЕТОТ

Следна статија

СВЕТСКИОТ РЕКОРДЕР ВО ТРЧАЊЕ УСАИН БОЛТ СТАНУВА ФУДБАЛЕР

Најново од Вести