| |

ШВЕДСКА ГО ЗАБРАНИ ПУШЕЊЕТО И НА ОТВОРЕНО

Во Шведска денеска стапи на сила забраната за пушење на отворен простор на одредени јавни места, како што се игралиштата и пероните од железничките станици.

Новите правила забрануваат пушење и во отворените делови од рестораните, како и во сепареата за пушачи, пренесе АП.Слични Објави